Android Lollipop on käynnistänyt käyttäjiä jo muutaman päivän ajan, ja jos laite ei ole vielä saanut päivitystä, tiedämme tarkalleen, miten tunnet. Pidä Lollipopin hyviä uusia ominaisuuksia tarkistaa ja lukea, kunnes saat päivityksen. Pinnoitusnäytöt ovat uusi ja hyvin alaspäin soitettu ominaisuus Lollipopissa, eikä siitä ole puhuttu paljon, mutta se on todella hyödyllistä erityisesti, jos sinulla on Android-tabletti puhelimen sijaan. Pinnoitusikkunoiden avulla voit liittää sovelluksen näyttöön, eikä mitään vahingossa olevia pyyhkäisyjä tai nappeja voi käyttää sovellusta, ellet irrota sitä ensin. Jos olet ottanut käyttöön minkä tahansa PIN-koodin tai salasanan laitteessa, voit asettaa sen siten, että salasana tarvitaan sovelluksen irrottamiseen.

Ota Pinning käyttöön

Et voi vain liittää lepakon sovellusta, kun olet päivittänyt Lollipopiin. Valitse Asetukset> Suojaus ja etsi Screen Pinning -vaihtoehto. Napauta sitä ja napauta kytkintä ottaaksesi käyttöön Pinning. Näet ohjeet myös sovelluksen kiinnittämiseen ja irrottamiseen.

Pinning & Unpinning-sovellukset

Käynnistä sovellus, jonka haluat liittää, tai jos se on jo käynnissä, tuo se kerran niin, että se on viimeinen aktiivinen sovellus, jota käytit. Napauta ”Yleiskuva” eli monitoimipainiketta ja tuo sovellus näkyviin. Näet kelluvan peukalonpainikkeen sovelluksen esikatselun oikeassa alareunassa. Napauta sitä ja vahvista, että haluat liittää sovelluksen.

 

Jos sinulla on salasana tai PIN-koodi käytössä, sinulle annetaan mahdollisuus ottaa se käyttöön, jotta sovellus voidaan irrottaa. Jos haluat poistaa sovelluksen käytöstä, pidä multitasking-painiketta painettuna, kunnes näytössä näkyy ”Screen Unpinned”.

 

Oikeudenmukainen varoitus kaikille, jotka ajattelevat, että tämä on hyvä tapa näyttää joku valokuva puhelimessasi, eikä sinun tarvitse huolehtia niistä pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle muihin kuviin; tämä ominaisuus kiinnittää sovelluksen (vaikka ominaisuus mainitsee näytön nimen), joten voit navigoida sovelluksen ympärille, näyttö muuttuu, mutta vain kyseisen sovelluksen sisällä. Tämä tarkoittaa, että jos avaat valokuvan puhelimessasi ja liität valokuvanäytön, voit silti pyyhkäistä oikealle tai vasemmalle nähdäksesi seuraavan ja / tai edellisen. Etene varovaisesti.

Työskennellyt Sinulle: Robert Gaines & George Fleming | Haluatko Yhteyttä?

Kommentteja Sivustosta: