Ei ole epäilystäkään, että olet kuullut, että Windows 10 on syvempi onedrive yhdentymistä. Microsoft työnsi pilviaseman sen käyttäjille takaisin Windows 8: ssa ja jokaisen peräkkäisen Windows 10: n teknisen esikatselun avulla näemme, kuinka enemmän ominaisuuksia tulee tarkastelemaan ja käyttäytymään lopullisessa versiossa. OneDrive-ohjelmassa on joitakin uusia asetuksia, et voi silti poistaa asiaa kokonaan, ja se on mennyt Dropbox-tapaan synkronoida tiedostot kuunneltuasi palautetta käyttäjiltä, ​​jotka eivät olleet aivan tyytyväisiä siihen, miten työpöytäsovellus toimi Windows 8: ssa Tässä on nopea katsaus OneDrive for Windows 10 -käyttöjärjestelmään.

Sovellus toimii System Tray -palvelimessa ja vihreän kehityksen ilmaisin vain sovelluksen kuvakkeen alapuolella näyttää, milloin se synkronoi tiedostoja tai yhdistää tilisi. Napsauta hiiren kakkospainikkeella päästäksesi sovelluksen asetuksiin ja hallitse tallennustilaa. Tallennuksen hallintavaihtoehdot avaavat OneDriven asetussivun selaimessasi. Jos haluat hallita kannettavan tietokoneen tai tabletin tallennustilaa, siirry PC-asetukset> OneDrive> FileStorage.

Napsauta kuvaketta nähdäksesi, milloin se viimeksi päivitettiin, voit tarkastella synkronoinnin etenemistä ja avata OneDrive-kansion.

Voit valita, mitkä kansiot synkronoidaan OneDriven kanssa, ja tämä on melko suuri muutos, koska OneDrive on muuttanut tiedostojen synkronointitapaa. Aiemmin se säilytti vain pienoiskuvan paikallisessa asemassasi ja kun yritit käyttää sitä, OneDrive noutaisi todellisen tiedoston sinulle. Nyt kaikki OneDriven kanssa synkronoidut tiedostot ovat aina käytettävissä, aivan kuten Dropboxin kanssa. Tämä voi tarkoittaa myös sitä, että pääset synkronoimaan paljon tiedostoja asemaan, joten valitse mitä synkronoit Asetukset> Valitse kansiosta. Vain synkronoidut kansiot näkyvät OneDrive-ohjelmassa File Explorerissa (ei jotain, josta monet ovat tyytyväisiä tällä hetkellä).

OneDrive integroituu myös Office-sovelluksiin ja antaa sinulle mahdollisuuden synkronoida asiakirjoja, laskentataulukoita ja esityksiä sovelluksista. Sovelluksen asetukset ovat enemmän tai vähemmän muuttumattomia ja voit arvata, että et voi irrottaa laitetta, koska olet kirjautunut sisään Microsoft-tilisi kanssa.

Tietenkin suuri muutos on, miten tiedostot synkronoidaan nyt; ”paikanvaraajien” tiedostojen sijaan olet aina käytettävissä.

Työskennellyt Sinulle: Robert Gaines & George Fleming | Haluatko Yhteyttä?

Kommentteja Sivustosta: